7 Οκτ 2009

Έρευνα Best Workplaces 2010

Tο Great Place to Work® Institute Hellas θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για την Έρευνα Best Workplaces 2010 μέχρι και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009.

Στην έρευνα που διοργανώνεται για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από το Great Place to Work© Institute Hellas με την επιστημονική συνεργασία του ALBA Graduate Business School, θα αξιολογηθούν εταιρείες από τον ιδιωτικό και από το δημόσιο τομέα οι οποίες απασχολούν πάνω από 50 εργαζόμενους. Η λίστα των 20 καλύτερων θα διαιρείται και φέτος σε 2 κατηγορίες: α) τις 10 καλύτερες εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 άτομα και β) τις 10 καλύτερες με προσωπικό από 50 έως 250 άτομα.

Οι 20 εταιρείες που θα διακριθούν θα κερδίσουν αυτόματα υποψηφιότητα για μια θέση στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Λίστα BEST WORKPLACES που θα περιλαμβάνει τις 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη, η ανακοίνωση και βράβευση των οποίων θα γίνει τον προσεχή Μάιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.greatplacetowork.gr ή επικοινωνήστε με την κα Ανθή Τσέντου, τηλ. 210 6971098, e-mail info@greatplacetowork.gr.


Πηγή: Αναδημοσίευση από post του κου Γ. Μαύρου στο "Great Place to Work Institute Hellas" Linkedin Group

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου