25 Ιαν 2013

Εκδήλωση Συλλόγου Αποφοίτων ΜΠΣ στην ΔΑΔ-ΟΠΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/1/2013 με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του συλλόγου αποφοίτων HR Society του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση Αθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών. Η εκδήλωση με τίτλο "H ματιά της ΔΑΔ στην Επιχειρηματικότητα και την καινοτομία εν καιρώ κρίσης" συγκεντρωσε στο ξενοδοχείο Park Hotel παραπάνω από 100 συμμετέχοντες, φοιτητές, απόφοιτους και διδάσκοντες του προγράμματος. 

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι:

 Ο κος Κεσόγλου παρουσίασε την βραβευμένη από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ πρωτοβουλία της εταιρείας του με τίτλο "Wellness in the workplace", η οποία εστίασε σε δράσεις βελτίωσης της φυσικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων της Minerva. Η παρουσίασή του είναι διαθέσιμη εδώ.

Ο κος Μωραϊτάκης παρουσίασε, βάσει της εμπερίας του στον χώρο των start-ups και σε εταιρείες όπως η Upstream, η Taxibeat και η Workable, μια σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν στον ρόλο της επιλογής προσωπικού σε μικρές εταιρείες. Η παρουσίασή του είναι διαθέσιμη εδώ.

Τέλος, η κα Χατζηιωάννου παρουσίασε το επίσης βραβευμένο από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ μοντέλο της εταιρείας της πάνω στο Talent Management και work engagement.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου