21 Ιαν 2013

Ετήσιο συνέδριο ΣΔΑΔΕ-HR Forum 2013: HR Today,Tomorrow and Beyond

Greek People Management Association - ΗR FORUM 2013 

HR : Today,Tomorrow and Beyond.


Πραγματοποείται και φέτος το ετήσιο συνέδριο HR Forum (6, 7 και 8 Μαρτίου 2013) που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού (ΣΔΑΔΕ). Για πρώτη φορά το συνέδριο αλλάζει μορφή με την διεξαγωγή, πέραν του συνεδρίου, και ενός διήμερου workshop.

Η πρώτη μέρα, που είναι και η βασική ημέρα του συνεδρίου, θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση της παγκόσμιας έρευνας που έγινε το 2012 με επιφαλείς τον όμιλο RBL, την οικονομική σχολή Ross του University of Michigan και συνεργάτες επαγγελματίες της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Την έρευνα θα παρουσιάσει και αναλύσει ένας από τους βασικούς συνεργάτες του David Ulrich, ο κ. Αllan Freed και είναι ένας καθρέπτης που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες της διαχείρισης Ανθρωπίνων πόρων να αναγνωρίσουν τις αντοχές και την απαραίτητη προσαρμογή συμπεριφορών και δεξιοτήτων σ ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Δύο πάνελ από εκλεκτούς συνεργάτες συμβούλους και στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα πλαισιώσουν την ανάλυση της έρευνας με την δική τους πολυεθνική και ελληνική εμπειρία.

Το workshop θα παρουσιάσει και θα εκπαιδεύσει ένα περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ( με την διαδικασία του fist come- first served basis ) στους έξη θεμελιώδεις τομείς ικανοτήτων που οι επαγγελματίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει να επιδεικνύουν ώστε να επηρεάζουν την επιχειρηματική αποδοτικότητα .

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΣΔΑΔΕ. το συνέδριο και το workshop θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Μ.Βρετανία. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τα μέλη του ΣΔΑΔΕ εκτός εργασίας μπορούν να λάβουν μέρος χωρίς κόστος , ενώ για τους φοιτητές το κόστος συμμετοχής είναι 50€ (μέχρι 31 Ιανουαρίου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου