3 Απρ 2014

Ετήσιο Συνέδριο ΣΔΑΔΕ-HR FORUM 2014

Για άλλη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό του με θέμα:

The HR Path: Building sustainable Organizational Growth though Innovation  

Στόχος είναι να επικεντρωθούμε στον τρόπο που το ΗR μεταμορφώνεται και δημιουργεί  αξία στην Επιχείρηση, ανακαλύπτοντας τις πρακτικές που πρέπει να υιοθετήσει ο επαγγελματίας της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ώστε σε συνεργασία με όλους τους Line Managers και την Ηγεσία των Επιχειρήσεων να μπορεί να συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη της μέσω καινοτόμων εφαρμογών. Μετά την περσινή πετυχημένη συνεργασία μας με τoν Όμιλο RBL, της συμβουλευτικής εταιρίας που δημιουργήθηκε από τον David Ulrich, αποφασίσαμε στο ταξίδι αυτό του HR Forum 2014 να μας συνοδέψει για δεύτερη φορά ο κ. Allan Freed, Partner The RBL Group και να εξερευνήσουμε μαζί του, αλλά και με άλλους εκλεκτούς εισηγητές, το θέμα της μεταμόρφωσης του ΗR (ΗR Transformation) και της πορείας του σε   καινούργια    μονοπάτια. (πηγή: http://www.gpma.gr/article/hr_forum_2014) .

Περισσότερες πληροφορίες και  δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εσπερίδα ΕΕΔΕ-ΕΙΜΑΔ


To Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταριείας Διοίκησεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει σε συνεργασία με την Better-Future εσπερίδα με θέμα: 

Talent Rising High-impact accelerators to global growthTalent Barometer Survey  

Η εσπερίδα η οποία είναι δωρεάν (δήλωση συμμετοχής) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 17:30 στη συνεδριακή αίθουσα της ΕΕΔΕ « Γ. Κοντογεώργης» (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Νέα Ιωνία).

Δείτε το πρόγραμμα της ενδήλωσης.