10 Μαρ 2015

HR Forum 2015 - HR Leadership: Reach Beyond The ExpectedΣτον ιστότοπο www.hrforum2015.com μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το ΗR FORUM 2015 με θέμα HR Leadership: Reach Beyond The Expected

Θέμα φετινής διοργάνωσης
HR Leadership: Reach Beyond The Expected
Στόχος είναι να  ενημερωθούμε για όλες τις νέες τάσεις της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και πως μπορεί  να εξελιχθεί ο ρόλος μας σε έναν Extraordinary και  Truly Authentic Leader ώστε σε συνεργασία με όλους τους Line Managers και την Ηγεσία των Επιχειρήσεων να μπορούμε να συμβάλλουμε στη καινοτόμα εξέλιξη των Εταιριών και των Ατόμων που τη στηρίζουν.
Φέτος έχουμε τη χαρά να έχουμε δύο Keynote Speakers, οι οποίοι θα πλαισιώσουν μια ομάδα 4 ακόμα εκλεκτών ξένων προσκεκλημένων ομιλητών, ενός Διευθύνοντος Συμβούλου, ενός πάνελ 7 υψηλόβαθμων Eλλήνων στελεχών και του Προέδρου του European Association for People Μαnagement (επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας του Συνεδρίου και του workshop).

Κey Note Speakers:
1.     Dr. Joe Folkman  19 Μαρτίου 2015
Ο κ. Joe Folkman είναι συνιδρυτής και Πρόεδρος της Zenger Folkman, μιας εταιρείας που ασχολείται με τη βελτίωση των οργανισμών και των εργαζομένων τους αξιοποιώντας τεκμηριωμένες μεθόδους βασισμένες στα ισχυρά σημεία τους. Ο κ. Folkman είναι  ένας καταξιωμένος ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Η θεματολογία του καλύπτει μια ποικιλία πεδίων σχετικών με την ανάπτυξη της ηγεσίας, την ανάδραση και την ατομική και οργανωτική αλλαγή.
Είναι τακτικός αρθρογράφος στο περιοδικό Forbes και το Harvard Business Review Blog Forum. Η έρευνά του έχει δημοσιευτεί σε αρκετά έντυπα όπως το National Business Employment Weekly της Wall Street Journal, το CNBC News, το περιοδικό Business Week, το Harvard Business Review, το Chief Learning Officer, η εφημερίδα The Washington Post, η εφημερίδα The Huffington Post, το περιοδικό Training and Development Magazine και το περιοδικό Executive Excellence.
Έχει συγγράψει, το κορυφαίο σε πωλήσεις βιβλίο με τίτλο Extraordinary Leader: Turning Good Managers into Great Leaders (McGraw-Hill, 2002) καθώς και πολλά άλλα.

2.     Mike Figliuolo  19 Μαρτίου 2015/Workshop 20 Mαρτίου 2015
O κ. Mike Figliuolo αποφοίτησε με διάκριση από τη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ (West Point).  Ασχολήθηκε ενεργά με τον επιχειρηματικό στίβο ως σύμβουλος στην McKinsey & Company και ως εκτελεστικό στέλεχος στην Capital One Financial και την Scotts Miracle-Gro Company. O κ. Figliuolo είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της thoughtLEADERS, LLC (www.thoughtleadersllc.com). Έργο του ίδιου και της ομάδας του είναι να εκπαιδεύουν στελέχη κορυφαίων εταιρειών σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικής, επικοινωνίας, καινοτομίας καθώς και σε άλλες ζωτικής σημασίας επιχειρηματικές δεξιότητες. Επίσης, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου One Piece of Paper: The Simple Approach to Powerful, Personal Leadership Περιζήτητος ομιλητής και εκπαιδευτής, ο κ. Figliuolo έχει μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις του σε χιλιάδες στελέχη και ηγέτες σε όλο τον κόσμο μέσω εμπνευσμένων παρουσιάσεων.

Το Συνέδριο και  αυτή τη χρονιά θα χωριστεί σε μία συνεδριακή ημέρα και σε ένα workshop μίας ημέρας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν είτε μόνο τη συνεδριακή ημέρα είτε να δηλώσουν συμμετοχή μόνο για το μονοήμερο workshop είτε να λάβουν μέρος και στις δύο ημέρες (συνεδριακή ημέρα και μονοήμερο workshop).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του HR Forum 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου