27 Μαΐ 2016

Συνέδριο Στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού


Πραγματοποιείται και φέτος το Διεθνές Συνέδριο στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού υπό την επιστημονική καθοδήγηση του μεταπτυχιακού μας. Το φετινό συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα) την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016. 
Προσεκλημένος ομιλητής είναι ο Shaul Oreg (Hebrew University of Jerusalem & Cornell University). Επιπλέον, μέλη ΔΕΠ αλλά και ερευνητές του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών στον χώρο της ΔΑΔ, ενώ για πρώτη φορά απόφοιτοι του ΜΠΣ στην ΔΑΔ του ΟΠΑ θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικες και πρωτοβουλίες που ίδιοι έχουν αναλάβει και φέρει εις πέρας με επιτυχία στους οργανισμούς τους, από την θέση των στελεχών Ανθρωπίνων Πόρων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται επίσης να έχει και η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, όπου στελέχη του HR θα μοιραστούν τις απόψεις και την εμπειρία τους σχετικά με το ρόλο της καριέρας και της σταδιοδρομίας στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, μαζί με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας “Καριέρα & Generation Y”. 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές αλλά και για να εγγραφείτε προκειμένου να το παρακολυθήσετε θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου