26 Ιαν 2009

Η Google χάνει τα πρωτεία του καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος

Η εταιρεία NetApp της Σίλικον Βάλει εκθρόνισε τη Google από την πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Fortune με τις αμερικανικές επιχειρήσεις που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στο Τοπ 100 για το 2009 που πρόκειται να δημοσιευθεί στις 2 Φεβρουαρίου, η Google έχει κατρακυλήσει στην τέταρτη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η μεσιτική εταιρεία Edward Jones, με έδρα το Σεντ Λιούις, και στη δεύτερη η συμβουλευτική εταιρεία Boston Consulting στη Βοστόνη.

Η Google, διάσημη για τις γενναιόδωρες παροχές προς τους εργαζόμενούς της, παρέμενε στην πρώτη θέση από το 2007, όταν εκθρόνισε την εταιρεία βιοτεχνολογίας Genentech.

Η πτώση της μεγάλης μηχανής αναζήτησης ίσως συνδέεται με τις πρόσφατες απολύσεις συμβασιούχων εργαζόμενων και τις περικοπές παροχών όπως τα δωρεάν απογευματικά σνακ και η ετήσια εκδρομή για σκι, σχολιάζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Περισσότερα στο www.in.gr

1 σχόλιο:

  1. you may also consult the source of info for the Great Places to Work in http://www.greatplacetowork.com/best/100best-2009.php and see the full list, and a few info on the 1st company for 2008.

    xenia

    ΑπάντησηΔιαγραφή